Domov » Predčasne volitve 2018

Predčasne volitve 2018

Spoštovani Slovenci.

SSN se s podpisi podpore državljanov udeležuje predčasnih volitev v Državni zbor!
3. junija bodo volitve za 88 kandidatov, iz 8 volilnih enot, ki bodo z izvolitvijo postali poslanci v Državnem zboru. V SSN, kandidiramo narodne poslance v vseh volilnih enotah in srčno upamo, da bomo Slovenci s pomočjo SSN končno izvolili pravo zastopstvo Državnega zbora, ki bo resnično spremenil Slovenijo na bolje in vsem povrnil dobro voljo in upanje v lepo in varno prihodnost.


Prostovoljni prispevki za volilno kampanjo

SSN kljub svojemu strokovnemu delu, v organizacijskem smislu deluje povsem volontersko. Deležni nismo prav nobene finančne podpore, ne države, ne lokalne skupnosti (kot je to primer pri parlamentarnih strankah). Vsa sredstva, ki jih uspemo pridobiti so članarine naših članov ali prostovoljni prispevki vas, ki to berete.

Uspeh na volitvah, je v precejšni meri odvisen od dobre volilne kampanje. Parlamentarne stranke v te namene porabijo veliko denarja. SSN pa potrebuje le delček teh sredstev. Nekaj sredstev zberemo člani sami, za večji učinek pa nujno potrebujemo prostovoljne prispevke. V teh kriznih časih bomo v SSN veseli vsakega evra ali volonterske pomoči v volilni kampanji.

Nakazila prostovoljnih prispevkov

Št. računa: SI56 6100 0001 9263 674

Kako izpolniti (položnico) Univerzalni Plačilni Nalog (UPN) ali UPN QR?
Koda namena: OTHR
Namen: Prispevek za volilno kampanjo
Znesek: (po vaših zmožnostih)
IBAN: SI56 6100 0001 9263 674
Rererenca: SI99
Ime in naslov: SSN, Efenkova ul. 10, 2000 Maribor


Volilna opravila

Postopek kandidiranja kandidatov za poslance Državnega zbora na volilni listi SSN bo potekal do 25.04.2018. Navodilo DVK o postopku kandidiranja

SSN potrebuje vašo podporo!
Pogoj, da se neparlamentarna stranka lahko udeleži volitev 03.06.2018, je 800 zbranih obrazcev podpore državljanov, overjenih na katerikoli Upravni enoti v Sloveniji. Ker zbiranje podpisov zahteva dolgotrajni napor članov stranke in velik organizacijski zalogaj, časa pa je zelo malo (samo do 30.04.2018), vas v SSN naprošamo, da nam pomagate. Izpolnite obrazec podpore (na voljo je tudi v vsaki Upravni enoti) s podatki iz osebnega dokumenta, ga podpišite in odnesite overiti (požigosati) na najbližjo Upravno enoto. Postopek je hiter (ni čakalne vrste) in brezplačen. Prosite tudi svoje družinske člane in znance, da storijo enako ter overjene obrazce podpore oddajte vodstvu lokalnega odbora SSN ali pošljite na naslov:
Stranka Slovenskega Naroda
Perčeva ul. 9
1110 Ljubljana

Obrazec podpore listi kandidatov SSN, zbiranje poteka najkasneje do 30.04.2018

Obrazec soglasje kandidata na listi Stranke Slovenskega Naroda, evidentiranje poteka najkasneje do 25.04.2018

Urnik (roki) volilnih opravil, ki ga predpisuje država do volitev 03.06.2018

Logotip za volilno komisijo in uporabo v medijih:

Mali logo SSN za volilno komisijo in medije


Post a Comment

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>