Domov » Volitve 2022 » Obrazec podpore

Obrazec podpore

Dragi Slovenci!

Zavezništvo osvobodimo Slovenijo (ZOS), ki ga skupaj z ostalimi koalicijskimi partnerji sooblikuje tudi SSN, se s podpisi podpore državljanov udeležuje volitev v Državni zbor!
24. aprila bodo potekale volitve za 88 kandidatov, iz 8 volilnih enot, ki bodo z izvolitvijo postali poslanci. V okviru ZOS, SSN kandidira svoje narodne poslance v vseh volilnih enotah.

SSN potrebuje vašo podporo!
Pogoj, da se neparlamentarna koalicija ali stranka lahko udeleži volitev je 800 predloženih obrazcev podpore državljanov, overjenih na katerikoli Upravni enoti v Sloveniji. Ker zbiranje podpisov zahteva dolgotrajni napor članov stranke in velik organizacijski zalogaj, časa pa je zelo malo (samo do 20.03.2022), vas v SSN naprošamo, da nam pomagate. Izpolnite >>> obrazec podpore <<< (na voljo je tudi v vsaki Upravni enoti) s podatki iz osebnega dokumenta, ga podpišite in odnesite overiti (požigosati) na najbližjo upravno enoto. Postopek je hiter (ni čakalne vrste) in brezplačen. Prosite tudi svoje družinske člane in znance, da storijo enako ter overjene obrazce podpore oddajte vodstvu lokalnega odbora SSN ali pošljite na naslov:
SSN
Perčeva ul. 9
1110 Ljubljana

OBRAZEC PODPORE DRŽAVLJANKE/DRŽAVLJANA:
>>> Obrazec podpore listi kandidatov (ZOS/SSN) <<<, zbiranje poteka najkasneje do 20.03.2022

*Rokovnik volilnih opravil DVK:
Roki (urnik) volilnih opravil, ki jih predpisuje Državna volilna komisija


Post a Comment

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>