Domov » Volitve 2022

Volitve 2022

Dragi Slovenci!

Stranka Slovenskega Naroda odhaja na državnozborske volitve 24. aprila letos v predvolilni koaliciji domoljubnih civilnih organizacij, sicer različnih ideologij a s skupnimi glavnimi cilji v dobrobit Slovenskega naroda!

V SSN smo zato sooblikovali Zavezništvo osvobodimo Slovenijo (ZOS). Zavezništvo šteje 10 civilnih organizacij – 4 političnih strank in 6 državljanskih gibanj (navedene po abecednem redu):

1. Gibanje zedinjena Slovenija
2. Sloga
3. Stranka Aleksandra Kamenika
4. Stranka Slovenskega Naroda
1. Fronta narodne rešitve
2. Gibanje Triglav
3. Rodna zemlja
4. Slovenski pranarhisti
5. Stara pravda – stranka prava
6. Zveza za suverenost
Zavezništo osvobodimo Slovenijo (ZOS)

Zavezništo osvobodimo Slovenijo (ZOS)

Poročanje medijev:
STA, Pravda.si, RTVSLO, TOPNEWS.si, …

1 Komentar

  1. Srečo je rekel/-la:

    Pozdravljeni,
    raziskujem in prebiram novice, da se pravilno odločam komu zagotoviti sodelovanje na letošnjih volitvah. Večjo šanso imajo seveda tisti, ki se bodo povezali, torej ZOS. Obstoječe parlamentarne stranke pri meni itak nimajo nobenne šanse več. Na vaši strani je veliko potrebnih informacij. Izhodišče, da vas enostavno najdem (velja za vse v zavezništvu v seznamu na strani ZOS), pa naj bi bili dodani link pri vseh v seznamu zaveznikov na strani ZOS. Verjetno se bo to še dopolnilo, saj je sedaj malo nerodno iskati internet strani ročno v iskalniku. Koliko pa je ZOS aktiven pri zbiranju podpisov podpore, mi ni znano. Na vsakem koraku vidim le Ljudsko listo, celo pred UE.

Post a Comment

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>