Domov » Kaj storiti? » Bodi družbeno odgovoren in pomagaj

Bodi družbeno odgovoren in pomagaj

Postanite družbeno odgovorna oseba in finančno pomagajte Stranki Slovenskega Naroda brez kakršne koli enkratne ali stalne finančne obveznosti. To lahko storite zelo enostavno in kot je bilo omenjeno, brez vsakršnih stroškov. Seveda to ne pomeni, da ne smete pomagati SSN tudi z običajno donacijo v denarju ali z brezplačnimi storitvami. Še posebej je takšna (običajna) donacija dobrodošla pred pričetkom volilne kampanje, kar na našem internetnem postalu pravočasno objavimo.

Torej. Dohodninski zavezanci (fizične osebe) v Sloveniji, imamo možnost da brezplačno namenimo do 1% svoje dohodnine, katere delež bi sicer šel v državni proračun. S takšnim načinom doniranja, država daje možnost financiranja različnih nevladnih organizacij, med katere sodi tudi SSN.

Namenitev deleža dohodnine v 1% nas torej nič ne stane, zakaj to možnost ne bi izkoristili in pomagali s simboličnim zneskom nekomu, ki to potrebuje?

Namenitev 1% dohodnine poteka zelo preprosto. Potrebno je le pravilno izpolniti obrazec, ki je objavljen na našem internetnem postalu, ga natisniti in lastnoročno podpisanega izročiti ali poslati na naslov spodaj.

Obrazec zahteve za donacijo 1% dohodnine v “PDF” formatu je enostaven in prijazen uporabniku!
(klikni na povezavo)

  • dovoljuje predhodno vnašanje podatkov v rubrike, z računalnikom
  • po končanem vnosu, si pristopno izjavo natisnite preko tiskalnika
  • pristopna izjava ne omogoča shranjenja vnešenih podatkov, zato jo predhodno natisnite, preden zapustite delo
Podoba: Obrazec zahteve za donacijo 1% dohodnine

S klikom miške na podobo dostopate do obrazca

Natisnjen obrazec za donacijo dohodnine podpišite in oddajte vodstvu SSN ali ga pošljite na naslov:
Stranka Slovenskega Naroda
Perčeva ulica 9
1110 Ljubljana