Domov » Novice » Negujmo domoljubje

Negujmo domoljubje

Arhiv objav

Dragi Slovenci.
Negujte domoljubje, slovenske običaje in kulturo ter zgodovinski spomin. Le tako bomo lahko zadovoljni v življenju in

Ustoličevanje slovenskih vladarjev (Avtor: Gojmir Anton Kos)

Ustoličevanje slovenskih vladarjev (Avtor: Gojmir Anton Kos)

obenem ohranili tudi svojo pravo identiteto. Ne bodimo nekaj kar nismo, pa čeprav nas mediji vsakodnevno silijo, enkrat na balkanstvo, drugič na prisiljeno kvazievropejstvo. Slovenci smo to kar smo že tisočletja in bomo to ostali še najmanj isto let – bodimo na to zelo ponosni.


1 Comment

  1. vinc says:

    Slovenski narod!
    Prisluhni svoji duši in telesu ter se vrni na pota svojih prednikov, da boš spoznal pomen besed “tudi jaz sem človek”, ki sem ustvarjal svojo lastno domovino, ki pa ni več moja. Tujec je sedaj moj gospodar, moja negotova je prihodnost. Nismo lačni samo hrane, temveč tudi osnovnega spoštovanja. Postali smo hlapci in sužnji ljudi, ki so nas pahnili globoko v izkoriščevalsko roko domačih lopovov in barab.
    Te prostozidarske lože same sebi kujejo srečo za prihodnost in se vrtijo v lastnem krogu in izkoriščajo svoj narod z lepšimi besedami o prihodnosti. Vsi vojni veterani smo se borili za samostojno Slovenijo, ki je ni več in vsi smo kriminalci, ker smo se borili za izdajalce lastnega naroda. Dvigni narod glavo in daj svoj glas za nas, da zmaja obglavimo pri glavi.

    Vinc

Comments are closed.