Domov » Novice » Koalicija ZOS

Koalicija ZOS

Arhiv objav

Zakaj Zavezništvo osvobodimo Slovenijo – ZOS (dobra omaka)?

Podoba @TOPNEWS.si

Podoba @TOPNEWS.si

Gre za zavezništvo oziroma koalicijo civilnih organizacij različnih ideologij, a z mnogimi pozitivnimi skupnimi stališči. SSN se je pridružila zavezništvu iz nuje, ker smo v resnih dvomih, da Slovenija lahko prenese še en mandat Državnega zbora in Vlade sestavljenega iz trenutnih parlamentarnih strank.

Po osamosvojitvi smo govorili o Sloveniji kot drugi Švici, danes vidimo le črno luknjo. Imamo najbolj skorumpirane politike, sodstvo, zdravstvo in vse ostale resorje. Trenutna vlada nas je zgodovinsko zadolžila in ustvarila enormnih 4,5 milijard evrov proračunskega primanjkljaja iz lanskega leta, ki se prenaša v to leto. Napovedali so 14 milijardni proračun ob tem, da imamo manj kot 9 milijard prihodkov. Torej štirim milijardam in pol dodajmo še dobre 4 milijarde. Skupaj skoraj 9 milijard minusa. Kje bo vlada dobila ves ta denar za pokritje dolga? Verjetno tudi s krediti to ne bo mogoče v kolikor se ne bo zastavilo vse kar v Sloveniji obstaja. To pa na koncu pomeni da bodo tuje finančne inštitucije postale lastniki cele Slovenije!

Trenutna vlada nam je uvedla kovidno družbo z nevzdržno fiskalno politiko, ki ustvarja generacijsko revščino in hudo krši osnovne človekove pravice. Imamo popolno družbeno razsulo, nedelujoče resorje, ljudje brez PCT potrdila nimajo dostopa do osnovnih storitev. Torej tudi do zdravnika ne, pa še teh nimajo vsi, ker imamo hudo pomanjkanje družinskih zdravnikov.

Kaj ponuja SSN v okviru koalicije ZOS?
Predvsem našo državotvornost in skrb za Slovenski narod. Torej urejeno, civilizirano družbo in državo z dobro ekonomijo ter vsemi dobro delujočimi resorji. Del svoje državotvornosti smo že dokazali. Moramo pa še dokazati, da lahko vzpostavimo delujoče gospodarstvo z dobro podjetniško klimo. Kajti le močno gospodarstvo lahko napaja javne storitve. In tu imamo s svojo inovativno gospodarsko platformo veliko za ponuditi.

Predstavitev predsednika SSN, na tiskovni konferenci, 3.2.2022.

Volitve 2022


Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *