Domov » Novice » Referendum o družinskem zakonu

Referendum o družinskem zakonu

Arhiv objav

Režimski mediji s prirejenimi anketami napovedujejo komaj tesno zmago zagovornikov tradicionalnih družin.

Podoba: Real Adventures

Podoba: Real Adventures

Čeprav je realnost nekoliko drugačna saj tradicionalne oziroma naravne družine podpira vsaj 70-75 % Slovencev. Očitno agresivna kampanja zlonamernežev, ki hočejo degradirati pomen Darwinovega pojmovanja oziroma naravno ali če hočete božjo pot reprodukcije, zaradi večine Slovencev proti ne daje rezultatov. Ker bo takšno večinsko mnenje v rezultatih težko ponarejati so “skeptiki” naravne družine sedaj ubrali drugačno taktiko, s katero hočejo zmanjšati prisotnost tistih, ki bi glasovali na referendumu pod ustavno mejo, ki jo opredeljuje nov 90. člen Ustave Republike Slovenije. Gre za vsiljeno referendumsko noviteto po kateri mora glasovati večina prisotnih glasovalcev “proti” Zakonu, s tem da je število tistih, ki so glasovali “proti” vsaj petina (20%) vseh volilnih upravičencev, da zakon ni potrjen. Torej mora glasovati “proti” na referendumu vsaj 343.031 glasovalcev oz. 20% od 1.715.157 (vseh) volilnih upravičencev. VOLILNA UDELEŽBA JE ZATO KLJUČNEGA POMENA!

V SSN nismo proti sklenitvam zakonskih zvez homoseksualnih parov ali kakršnem koli omejevanju človekovih pravic, konec koncev homoseksualci niso sami krivi za svojo spolno usmeritev (razen tistih, ki neracionalno takšno pot izberejo z osebno odločitvijo), takšna je pač naravna selekcija. SSN kot moralno-etična in legalistična politična sila nima nikakršnih omejujočih zadržkov do homoseksualcev in zagovarjamo pravno enakopravnost vseh državljanov Slovenije. Smo pa izrecno proti terminološkim in družbenim zlorabam! Smatramo da je termin “poroka” rezerviran za zakonsko zvezo moškega in ženske, zato si morajo homoseksualci izbrati drugačni termin za ime svoje zakonske zveze. Prav tako smatramo da posvojitev otroka ni univerzalna človekova pravica odraslih, ne hetero ne homoseksualnih parov ali posameznikov. Posvojitev je izključna pravica otroka! Posvojitev se mora izvršiti skladno z interesom samega otroka, interesi posvojiteljev nimajo tu nobene teže. Postavlja pa se vprašanje ali je interes otroka za njegovo dobrobit posvojitev v tradicionalno oziroma naravno družino ali kaj drugega? To mora biti predmet debate, ne pa pravica po posvojitvi otroka od kogarkoli! Otrok ni predmet ali hišni ljubljenček da bi lahko država odločala o njegovem življenju, je svobodna, enakopravna, razumska in čuteča človeška entiteta.

SSN skladno z zgoraj navedenim podpira del dopolnitev ”Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih”, nekaterim delom sprememb pa izrecno nasprotujemo (”PROTI”). Tranzicijski komunisti (v kriminalce) po stari navadi v dopolnitve zakonov zmeraj zapakirajo tudi neljube in škodljive stvari, zato tudi tiste stvari, ki so mogoče dobre ali sprejemljive odpadejo v kolikor se ljudje izrečejo PROTI. Gre za politični egoizem in škodo, ki povzroča da Slovenija pod njihovim vladanjem nikoli ne bo funkcionalna država. V SSN zato vse volilne upravičence pozivamo da se udeležijo referenduma in glasujejo ”PROTI”.


Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *