Domov » Blog » Samomorilske volitve

Samomorilske volitve

Arhiv objav

Okradli so nas, oropali lepote življenja v prelepi deželi, uničili veliko ljudi, sorodnike, znance, prijatelje, vaš naraščaj… Že 24 let posredno umorijo s samomori, preko 600 vaših znancev, bratov in sestra, kot je uradna

Podoba: arhiv SSN

Podoba: arhiv SSN

statistika samomorov. Neuradna še bolj boleča, še mnogo hujša. V 24 letih za eno srednje veliko slovensko mestece. Izgnanih je na deset tisoče predvsem avtohtonih, mladih Slovencev, s trebuhom za kruhom in v iskanju možnosti da bi se lahko uveljavili, ker doma nimajo priložnosti. Ali je to za vas, ki v živo leta in leta spremljate vse to, poleg ostalih hudodelstev nekakšna malenkost ki ni vredna pozornosti? Vaši “vzorniki”, boljševiki, udbaši, antikristi in kriminalci vseh barv, letos kar na četvernih volitvah (dveh predčasnih za Državni zbor, rednih za Evropski parlament in redne lokalne volitve), podaljšujejo svoj hudodelski mandat kot to počnejo že 24 let samostojne Slovenije. In vseh “pet veličanstvenih” (parlamentarne stranke) si v tem letu podaljšujejo in se ponovno vzpenjajo na tron za nadaljna štiri ali pet let.

Na volitvah so brez resne konkurence, vse “velike” parlamentarne stranke imajo v svojih vrstah uresničevalce hudodelske politike. Parlamentarne stranke so postale v očeh etičnega človeka hudodelske združbe, ki naredijo prav vse da ostanejo na oblasti in se dokopljejo do javnega denarja. V duhu korupcije vzgajajo že tudi svoje podmladke, da bi nadaljevali svojo uničujočo politiko proti lastnemu narodu in tako naredili vse, da večno ostanejo na oblasti. Volilne glasove dobivajo od oportunistov, koristoljubnežev in zavedenih malikovalcev. Če ravno volitve ponujajo alternativo “pet veličanstvenih” že 24 let nima konkurence, tudi zaradi velikanske pomoči politično povezanih medijev.

“Kako strašna je slepota slovenskega človeka”.

Zdenko Vinkov – Vincenc