Domov » Blog » Afera Šiško (Štajerska varda)

Afera Šiško (Štajerska varda)

Arhiv objav

Afera Šiško je bila v naprej načrtovan in lansiran akt specialne vojne proti lastnim državljanom s strani levičarskega režima,

Podoba: ©SSN

Podoba: ©SSN

ob točno določenem času in s točno določenim namenom. In to ni edina v naprej pripravljena afera, režim jih ima kar nekaj v naprej pripravljenih, večina pa je kot vemo iz preteklih izkušenj, največkrat lansirana v predvolilnem času.

Katere cilje zasleduje levičarski režim v orkestrirani Aferi Šiško?

  • z odmevnim primerom kot svarilom v kali zatreti pozive samoorganiziranja državljanov, ki se pojavljajo na socialnih omrežjih kot samozaščite pred nasiljem ilegalnih migrantov med katerimi kar mrgoli kriminalcev in teroristov, katerih vstopanje na ozemlje Slovenije, vlada in slovenska Policija sistematično ne preprečuje, niti v zadostni meri ne varuje občanov. Kot tudi z namenom zavarovanja pred morebitnim nasiljem levičarskih paravojaških ali polterorističnih skupin organiziranih pod okriljem Iskre, Antifa in tudi Zveze združenj borcev za vrednote NOB Slovenije glede na njihovo stalno uniformirano paradiranje s trofejnim orožjem ter groženj Tita Turnška, predsednika zveze.
  • preusmeriti javno pozornost od upora slovenskih podjetnikov, ki so zaradi katastrofalne ekonomske politike leve koalicije zagrozili, da bodo svoje poslovanje v celoti ali kot upravni sedež prenesli izven Slovenije.
  • pred slovensko in tujo javnostjo demonizirati slovensko politično alternativo (pravo desnico).
  • obračunati z ostalimi (kolateralnimi) žrtvami. Kot je laganje režimskih medijev, da Andrej Šiško je ali je bil član SSN. Da so v postroju Štajerske varde našli člana SDS. Verjetno bodo našli tudi kakšnega zavedenega pripadnika slovenske Policije in Slovenske vojske, kar bo povod za dodatne čistke v policiji in vojski kamor levičarski režim nasilno nastavlja svoj opravilno nesposoben a njim lojalen kader.

UDBA je v preteklosti za svoje umazane posle in enako počno (isti ljudje ali njihovi nasledniki) tudi danes, za obračunavanje z državljani večkrat uporabljala sporne osebnosti in kriminalce. Andrej Šiško je kot konfliktna oseba ter človek ki naredi vse za medijsko izpostavljenost, prava oseba za zlorabo. V preteklosti že zlorabljen v zadevi Jelinčič, ko naj bi na nagovor Zmaga Jelinčiča skupaj z M.J. podstavil eksplozivno napravo v avtomobil M.K. Seveda s tem ne poizkušamo opravičevati dejanj Andreja Šiška, le povedati hočemo ljudem kakšno oblast imamo, levičarski režim ki je pripravljen za obstanek na oblasti uprizoriti vsakršen kriminal.
Rešitev obstaja, spremenite svoje volilne navade – naj se vsak režim boji vas!


Post a Comment

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>