Domov » Novice » SSN ovadila državnega sekretarja Štromajerja

SSN ovadila državnega sekretarja Štromajerja

Arhiv objav

Slovenski katoliki smo že desetletja žrtve slovenskih levičarjev. Začelo se je s poboji po letu 1945 in se simbolno nadaljuje še danes.

Kazenska ovadba Jernej Štromajer

Kazenska ovadba Jernej Štromajer

Gre za, lahko bi rekli v gene zapisano sovraštvo do miroljubnih katolikov na Slovenskem s strani levice, prej Komunistične partije, ki se manifestira v raznoraznih nasilnih ali vsaj žaljivih izpadih. Če naštejemo samo nekaj nedavnih kar iz glave: Slika sv. Marije s podgano v naročju, zažiganje križa v Strunjanu, rušenje oziroma uničevanje kapelic, stalne malarske akcije po zidovih cerkva in drugod, poleg verbalnega nasilja – zmerjanja s katolibani, živalmi itn. Za zadnji incident žalitve in vznemirjanja katolikov in vseh drugih, ki praznujejo Božič pa je poskrbel kar državni sekretar Jernej Štromajer iz stranke Socialnih demokratov, na socialnem omrežju Twitter.

Ker gre za visokega državnega uradnika, plačanega z denarjem davkoplačevalcev, ki mora biti javni vzgled, smo se v veri da se takšne stvari ne bi več dogajale, odločili v SSN podati kazensko ovadbo proti navedenemu državnemu sekretarju. Kopijo vložene kazenske ovadbe najdete na tej povezavi.


1 Komentar

  1. hbmoblatlo je rekel/-la:

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

Post a Comment

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>