Domov » Blog » Izgubljene vrednote vodijo v skrajnost

Izgubljene vrednote vodijo v skrajnost

Arhiv objav

Slovenci, narod izgubljenih vrednot in duha?
Uničevalna tajkunsko-prevarantska politika tranzicijskih komunistov, potuhnjenih v t.i. levih in desnih parlamentarnih strankah, je z namernim

Podoba: Ozzie Saffa

Podoba: Ozzie Saffa

uničevanjem Slovenstva (delitvami naroda, ponarejanjem in prikrivanjem resnične zgodovine Slovencev, uničevanjem vrednot in kulturne dediščine, krajo narodnega premoženja, vsiljeno balkanizacijo, propagiranjem potrošništva…) povzročila da so mladi ljudje izgubili duhovno zavedanje in korenine iz katerih bi lahko črpali svojo duhovnost in pripadnost. Nekateri predvsem mlajši Slovenci so se v pomanjkanju narodnega zavedanja in pripadnosti Slovenstvu začeli spreobračati v islam in tam iskati izgubljene vrednote, nekateri so postali celo islamski teroristi.

Slovenci smo se tako pridružili neslavni statistiki tujcev, ki se borijo pod zastavo najskrajneših islamskih fundamentalistov, Islamske države (IS), prej poznane tudi pod imenom Islamska država Iraka in Sirije (ISIS). Slovenska obveščevalna služba je tako zaznala kar nekaj Slovencev spreobrnjenih v islam in pri dveh izmed njih je Policija včeraj zasegla orožje, ki je bilo namenjeno teroristični dejavnosti. Terorizem najde svoje gojišče predvsem v pretirano liberalnih, neurejenih ali revnih državah, kjer prebivalci izgubijo upanje, narodno pripadnost ter svoje moralne in duhovne vrednote. Ljudje postanejo dovzetnejši za tujo, vsiljeno ideologijo. Nažalost se je takšnim državam pridružila tudi Slovenija.

Če je kdaj prišel čas za SSN, ki bo uredila državo, povrnila Slovencem stare vrednote Slovenstva in končala z razkrojem družbe, je to sedaj. Vsako zamujeno leto bomo le še bolj siromašni, duhovno in materialno ter bližje propadu naroda.

Slovenci spreglejmo dokler ne bo prepozno!


Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *