Domov » Novice » Izjava za medije (STA)

Izjava za medije (STA)

Arhiv objav

Podoba: STA - Slovenska tiskovna agencija

Podoba: STA – Slovenska tiskovna agencija

Spoštovani,

lepo bi vas prosili za kratek odziv na rezultat včerajšnjih volitev. Zanima nas predvsem, kaj rezultat pomeni za prihodnje delovanje vaše stranke – se bo morda angažirala na lokalnih volitvah in ali bo morda prišlo do menjave na vrhu stranke?

Hvala že vnaprej.

Mojca Zorko
urednica uredništva za notranjo politiko
STA – Slovenska tiskovna agencija

Spoštovani.

Glede na visoko neudeležbo neopredeljenih volilcev, neustavnim in nezakonito kratkim rokok za volilna opravila, totalno medijsko blokado s katero se preprečuje politični alternativi (SSN) v Sloveniji dostop do državljanov, minimalna sredstva za volilno kampanjo (117,00 evrov), je rezultat pač skladen s stanjem v državi in z našim vložkom v volilno kampanjo.

Kakšni domoljubi bi bili v SSN, če bi nas neuspeh na volitvah, ki objektivno ni povsem odvisen od našega dela prestrašil ali demotiviral. Bodočnost Slovenije je odvisna od nas, naš čas šele prihaja. Slovenci bodo prekoslej spoznali da je SSN to kar bo Slovenijo ohranilo pri življenju, torej pred ekonomskim in družbenim propadom, ne pa skorumpiran in nesposoben režim, ki si je z neregularnimi volitvami le podaljšal neizbežen konec.

Spremembe na vrhu stranke so neizbežne, v resnično demokratičnih okoljih nikoli ne gojimo kulta osebnosti, ampak raje stremimo k dobrobiti skupnosti.

Lepo pozdravljeni v STA.

Miha Majc
Predsednik Sveta SSN


Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *