Domov » Blog » Nove informacije o cepivu za COVID-19

Nove informacije o cepivu za COVID-19

Arhiv objav

Ameriški zdravniki – America’s Frontline Doctors (AFLDS)

Podoba: America's Frontline Doctors

Podoba: America’s Frontline Doctors

so nedavno objavili Belo knjigo, ki je prvi objektivni pogled na eksperimentalna cepiva, ki jih zdaj navdušeno ponujajo javnosti v vedno večjem obsegu.

So skupina, ki se je poleti 2020 zavzemala za varnost zelo dobro znanega, dolgo preučenega in široko uporabljenega zdravila hidroksiklorokin (HCQ) kot terapijo za COVID-19, in je v Washingtonu pripravila obširno medijsko podprto tiskovno konferenco. Po tiskovni konferenci so jih globalistični mediji takoj napadli in skoraj v celoti utišali zaradi njihovih prizadevanj, saj je tudi predsednik Trump HCQ označil za učinkovito terapijo proti Covid-19.

Nekaj ​​ključnih poudarkov iz prispevka: vsa tri cepiva – od Pfizerja, AstraZenece in Moderne – so še vedno v eksperimentalni fazi in v preiskavi. Tudi Pfizer v svojem povzetku za FDA 10. decembra 2020 imenuje “… cepivo Covid-19 v preiskavi”.

Eksperimentalna cepiva iz Pfizerja in Moderne uporabljajo mRNA (messenger ribonucleic acid), ki telesnim celicam daje navodila o izdelavi beljakovin. To je tehnologija, ki “doslej še ni bila odobrena za nobeno bolezen ali celo vstopila v končno preizkušnjo”. Za nobeno od cepiv ni bilo neodvisno objavljenih študij na živalih in še ni znano, kakšen učinek bodo imele na starejše, zelo mlade ali nosečnice, ali bodo lahko zanosile v bližnji prihodnosti. Rekli bi, da so to pomembne skupine, katerih varnost je ključnega pomena.

Bela knjiga obširno govori o večjem pojavu pri katerem vezava virusa na neoptimalna protitelesa poveča njegov vstop v gostiteljske celice (ADE) kot znanem zapletu pri cepivih, ki lahko poslabšajo bolezen, če se z njo okužimo. Prav tako gre nekoliko zastrašujoče v podrobnosti o možnosti, da bi cepiva mRNA “lahko trajno vplivala na sposobnost ženske, da ohrani nosečnost”.

Nenavadna podrobnost, ki jo omenja AFLDS, je Nacionalni zakon o otroških cepivih, malo znan zakon, sprejet leta 1986, ki “vsem podjetjem, ki proizvajajo cepiva, zagotavlja imuniteto pred odgovornostjo”. Nobeno od njih ne more biti odgovorno za prehitro ponujeno, nepreizkušeno, potencialno nevarno cepivo za boj proti virusu gripe, ki ima sicer zelo nizko stopnjo smrtnosti zaradi okužb (IFR). V tem primeru je zelo resnična možnost, da je “zdravilo” slabše od bolezni.

Bistvo bele knjige ni apriori svetovati ljudem naj se ne cepijo; gre zgolj za obveščanje ljudi o resničnosti situacije, na primer o možnosti, da lahko cepiva povzročijo večje širjenje virusa prek asimptomatskih nosilcev. Tisti, ki so cepljeni, morda mislijo, da je varno biti zraven drugih, vendar v resnici ni. Gre za to da se ljudem predočijo vse objektivne infrormacije ter vsa dejstva, preden se odločijo zase ali za svoje družine. Ali v tej fazi ljudje, ki dobijo cepivo, sploh vedo, kaj jim vbrizgajo?

AFLDS so poslali tudi peticijo proti morebitnem obveznem cepljenju v prihodnosti. Govorice, da bodo lahko delodajalci, šole, letalske družbe in celo koncertna prizorišča kljub nezakonistosti zahtevala dokazila o cepljenju. Nenazadnje pa tudi dostop tretjih oseb do zasebnih zdravstvenih podatkov ljudi. Kaj se je zgodilo z “mojim telesom, mojo izbiro?”

Zanimivo je, da ista “znanstvena” in medijska skupnost, ki je HCQ – zdravilo z več desetletji zgodovine varne in široke uporabe – proglasilo kot nevarno sredi leta 2020, zdaj agresivno pritiska na distribucijo cepiv z zelo malo podatkov o testiranjih. Nimamo tudi podatkov o morebitnih dolgoročnih zapletih. Vprašajmo se, zakaj?

Ne vem zate, vendar nisem nekdo, ki verjame vsem na besedo, še posebej v teh dneh. Imam znanstveno izobrazbo, ki me je naučila vključevati znanstveno metodo kot del svojega kritičnega mišljenja. Veliko bolj verjetno bom poslušal skupino spoštovanih zdravnikov, ki so dovolj pogumni, da tvegajo svojo kariero, da bi zagovarjali previdnost pri jemanju eksperimentalnega “cepiva”, kot pa, da bi verjel na besedo politikom, medijskim govornikom ali odgovornim farmacevtskim podjetjem, ki bodo s prodajo zaslužila milijarde.

(H.P. Smith)

Vir: https://www.americanthinker.com/blog/2021/02/americas_frontline_doctors_on_the_covid_vaccines.html


Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *