Domov » Blog » Ukinite PCT pogoj!

Ukinite PCT pogoj!

Arhiv objav

Najprej mi pride na misel pregovor, “žabo se počasi kuha”. Kako drugače razumeti pasivni odgovor Slovencev nad uvedbo vladnega totalitarizma in segregacije, ki je bilo nazadnje videna v Evropi med 2. svetovno vojno.

Podoba: @Reuters

Podoba: @Reuters

S kakšno semantiko sicer razložiti umetno delitev Slovencev na certificirane prebolele, cepljene in nasilno testirane (PCT) na eni strani in nekužne, necepljene na drugi strani!? Ter vladno prepoved slednjim do občih in ustavnih človekovih pravic. Torej pravice dostopa do zdravstvenih, upravno-pravnih ustanov, bencinskih črpalk, trgovin z neživilskim blagom in vseh ostalih storitev. In Slovenci razen protestnikov to mirno požrejo? Verjetno bi taisti obračali glave v stran tudi, če bi začeli z likvidacijami necepljenih!? Kakšna ignorantska družba smo postali – družba, ki jo zlorablja despot Ivan (Janez) Janša na 75 let komunistične podlage.


Post a Comment

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>