Domov » Novice » Slovenski mediji dvignili šrango nesposobni Bratuškovi

Slovenski mediji dvignili šrango nesposobni Bratuškovi

Arhiv objav

V Stranki Slovenskega Naroda se vsakodnevno sprašujemo zakaj neki slovenski mediji tako blagonaklonjeno poročajo o neuspehih vlade Alenke Bratušek? Zadnje napovedi Statističnega urada o rastu slovenskega godspodarstva v okvirih

Podoba: Parsons 5/13

Podoba: Parsons 5/13

statistične napake so le dajanje vetra v jadra populizma popolnoma nekompetentni in nesposobni vladi, katere ukrepi le dušijo gospodarsko rast. Medijska podpora takšnim manipulacijam pa popolnoma neprimerna in zavajajoča.

Da bi splošna fiskalna politika in gospodarska rast v Sloveniji nevtralizirala rast enormne zadolžitve bi potrebovali gospodarsko rast v nekaj odstotkih! Desetinka ali dve odstotka gospodarske rasti kot naj bi jo imeli v prvem tromesečju, pa še to je bolj kot ne manipulacija, saj je tako majhna napoved v okvirih statistične napake, ne bo izboljašala gospodarskega stanja v Slovenji, še manj pa odpravila revščino. Torej se lahko Statistični urad izgovarja na statistično napako, če se bo kasneje iskazalo in to se bo, da je v resnici gospodarstvo le nazadovalo.

Takšne zavajajoče napovedi so očitno v službi predvolilnega napajanja propagandne mašinerije popolnoma nesposobne in nekompetentne vlade ter koalicijskih strank, ki to vlado sestavljajo. Doklej še?