Domov » Blog » SSN rešila problem evropske migrantske krize

SSN rešila problem evropske migrantske krize

Arhiv objav

Nemčija (Merklova) naj si poceni in logistično učinkovito vozi svojo kvoto migrantov po najdaljši evropski reki Donavi, ki je plovna od Črnega morja pa vse do Nemčije.

Rešitev za migrantsko krizo.

Podoba SSN.

Ker tudi Turčija leži ob Črnem morju, lahko ladje plovejo neposredno iz turških pristanišč preko Črnega morja, v delto Donave v Romuniji in naprej proti toku vse do Nemčije.

V tako načrtovani zakoniti migrantski poti, migrantska noga ne bi več nezakonito stopila na zemljo nobene od evropskih držav vse do Nemčije. Vse bi potekalo nadzorovano, brez stresa za migrante in skrajno poceni za ciljno državo Nemčijo. Seveda ne bi imele nobenih stroškov in kaotičnosti na svojih mejah tudi ostale evropske države.

Rešitev je tu in vse težave, ki jih imajo države na poti migrantskega koridorja se lahko končajo, dokler se evropejci ne odločimo kako in kaj naprej. Kmalu bomo priča ali se bo ta dobra ideja uresničila ali pa se bo nadaljevala stara migrantska politika in s tem namerna destabilizacija Evrope zaradi interesov nekaterih sil iz ozadja.


Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *