Domov » Blog » Stop imigraciji

Stop imigraciji

Arhiv objav

Slovenci smo odločno proti vladnim imigracijskim načrtom.

Podoba: pripadnik ISIS, Facebook

Podoba: pripadnik ISIS, Facebook

Sedanja, lahko rečemo tudi ”planetarna migracija”, v milijonskih številkah, ne bo prinesla le propada celotnih držav članic EU, ampak bo sprožila tudi nepredstavljiv kaos in anarhijo, katerim nismo bili priča od druge svetovne vojne.

Primeri so tu, Grčija, Makedonija, Srbija, Madžarska. Obvladovanje množic migrantov ni več fizično mogoče, pa ti niti nimajo namena tam ostati, so le v tranzitu. V primeru ciljnih držav migrantov, se bodo že sedaj šibke socialne države in celoten javni sistem uslug na podlagi vzajemnosti, sesuval kot hišice iz kart.

Slovenija ne more zagotoviti socialnih potreb in urejenega zdravstva niti za lastne državljane kaj šele za desettisoče novih prebivalcev – imigrantov, ki naj bi ostali v Sloveniji. Ti so slabo izobraženi, brez znanja jezika, ustrezne nastanitve in sredstev za preživljanje? Slovenska vlada, nima rešitve za njihovo vzdrževanje pa če še tako naklada, da ima pripravljenih več scenarijev. Denar za imigrante se lahko zbere le če se ukine vse brezplačne pravice, podraži zdravstvo, poveča davke in zniža plače javnih uslužbencev ter pokojnine. Pričakovati sredstva od slovenskega gospodarstva je utopično saj mu gre čedalje slabše, takšni slabi trendi pa se napovedujejo tudi celotni svetovni ekonomiji.

Kaj pa varnostni vidik migrantske krize?
V Evropo je prispelo do danes (10.09.2015) že preko pol milijona predvsem islamskih migrantov, med njimi tudi na tisoče teroristov in stotisoče potencialnih islamskih borcev. Pa jih na mejah Evrope čaka na vstop še najmanj 4-6 milijonov! Potencialno pol milijarde, če se bo nadaljevalo vabljenje s strani nekaterih evropskih vlad kot je nemška, švedska, slovenska in druge. Zakaj vabijo migrante? Gre za politiko destabilizacije EU, ki je vsiljena od zunaj in jo kot verni vazali vede ali nevede izvajajo bruseljski birokrati ter nekateri predsedniki vlad članic EU (tudi konformist Miro Cerar ml.).

Skrajno kratkovidna in samodestruktivna politika EU do migrantov, še posebej tistih zamaskiranih migrantov, ki so v EU prišli z namenom širjenja terorizma in agresivnosti, bo na koncu verjetno spodbudilo nešteto krvavih konfliktov med evropejci in zlonamernimi migranti, lahko jim rečemo tudi okupatorji, ki jih vodi ideologija Al-Kaide ali ISIL. Verjetno Slovenci in ostali evropejci ne bomo kar mirno gledali agresijo in žrtve, odmiranje svoboščin, izgubo svobodnega življenja po lastni postavi, izgubo socialne države, vzajemnih javnih storitev, turizma in drugega gospodarstva… torej običajnega načina življenja.

Slovenski državljani ne moremo več dopustiti vladavino zlonamerne politike, ki deluje proti lastnim državljanom. Vodenje je potrebno zaupati čvrstim ljudem, ki vemo kaj je potrebno storiti da ohranimo in celo izboljšamo stanje v državi, ljudem, ki so kos današnjim in bodočim izzivom.


Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *