Domov » Novice » Spoštovane Slovenke in Slovenci!

Spoštovane Slovenke in Slovenci!

Arhiv objav

Stranko Slovenskega Naroda smo z izvolitvijo novega vodstva na marčevskem kongresu letos, popolnoma prenovili in reorganizirali. Smo ponosni člani moderne in neideološke domoljubne stranke, ki ni vezana na nobeno

General Maister in borci za severno mejo

General Maister in borci za severno mejo

ideološko smer ali politiko, torej se nam ni potrebno podrejati tako imenovani levi ali desni ideologiji, še manj koruptivnemu sistemu ali neoliberalnim kapitalističnim interesom, ki za svoj osebni profit siromaši in uničuje zdravo jedro naroda.

SSN je bila ustanovljena leta 2002, v tem času smo doživeli vzpone in padce. Smo prenovljena politična stranka, okrepljena z visoko izobrazbeno strukturo članstva in novim vodstvom. Predkratkim so mladi člani SSN ustanovili “FORUM MLADIH”. Njihov glavni cilj pa je ostati na domači grudi, uživati v sadovih lastnega dela in tako prispevali svoj delež za lepšo prihodnost Slovenije ter se v tem cilju povezovati skupaj z vsemi mladimi v Sloveniji.

Danes so nažalost vsi domoljubi torej tudi osamosvojitelji etiketirani s strani politikantov na oblasti skoraj kot sovražniki države. Politiki bivših in sedanjih parlamentarnih strank so tisti, ki so zlorabili naš boj za osamosvojitev s tem da so uvedli totalitarizem, neetičnost, krajo javnega premoženja in tajkunizacijo ter tako zastrupili in osiromašili lasten narod. Razvrednotenje lastne države in naroda, nemoralnost, splošna korupcija, brezposelnost, zaščita političnih elit itd. pa je samo korak do dokončnega padca v brezno brez povratka.

Za vse to nosimo odgovornost tudi sami s svojimi nespametnimi volilnimi navadami. Prav ti oholi ljudje katerim smo na volitvah naivno zaupali sedaj še omalovažujejo nič krive neparlamentarne stranke in njihove voditelje, da nimajo programa ali sposobnosti upravljanja države kar je popolnoma skregano z zdravo pametjo, saj vsakdo vidi rezultate njihovega (ne)dela. 23 let je dovolj dolga doba za uničevanje lastnega naroda, sprenevedanje in neizpolnjevanje danih zavez.

Spoštovani Slovenski narod, zbudi se in prični razmišljati o svoji prihodnosti. Ali bomo živeli na rodni slovenski grudi kot gospodarji lastne usode ali kot hlapci tajkunom, oziroma razprodani tujim gospodarjem.

Pridružite se nam v bitki za lastni obstoj, da bomo ostali in obstajali na Slovenski zemlji kot Slovenski narod. Ne pustimo se pregnati iz lastne zemlje in lastne domovine, ki smo jo ustvarjali stoletja! General Maister je dal jasen odgovor na vse. Pripravljeni moramo biti boriti se za domovino in za svoj obstoj. Tudi zato se v SSN podajamo na predčasne volitve in bomo dali vse od sebe, da Slovenci obstanemo tam kjer smo rojeni in da obdržimo to za kar so se borili naši predniki.

Član predsedstva SSN
Univ. dipl. ing. Vincenc Gajser


Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *